Servicii

Comunicare Corporativă

Avem experiența comunicării eficiente, atât în cadrul multinaționalelor, cat și în structurile cu profil antreprenorial. Știm cum să facem angrenajul comunicării să funcționeze și, mai important, cum să aducem mesajul corect către publicul țintă.

Consultanță de imagine

Ce, când, cum, unde și de ce să comunicăm. Cum suntem percepuți, in funcție de public. Atenți la cele mai fine detalii, construim sau consolidăm împreună imaginea unei persoane, a unui produs sau activare, precum și a unei companii.

Conținut

Experiența de a crea conținut pentru diverse tipuri de platforme, de la agenție de știri la online, bloguri, Social Media, presă scrisă și publicații corporative ne recomandă pentru a aborda creativ și profesionist orice categorie de conținut, pentru multiple platforme, intr-un mix eficient.

Diagnoză a imaginii

Avem un sistem coerent de analiză a imaginii. Fie ca discutăm despre o companie, un antreprenor, un produs sau o persoană, analizăm imaginea publică și prezența in media tradițională și în cea digitală. Măsurătorile adecvate și analiza evolutivă, inclusiv comparativă cu potențialii competitori, conturează și completează strategia de imagine a oricărei entități.

Ghostwriting

Experiența îndelungată în jurnalism și comunicare corporativă ne permite să construim mesaje adecvate cu orice ton și mediu de propagare. Suntem pregătiți să livrăm materiale ce includ, dar nu se limitează la: discursuri, articole, comunicate de presă. interviuri, studii, prezentări sau editoriale. Discutăm împreună direcțiile de comunicare, analizăm materialele disponibile și livrăm serviciile dorite.

Management al crizei

Gestiunea neprevăzutului, risc sau criză, este parte din ce facem. Fie ca discutam de un potențial impact financiar major sau de situații care se pot răsfrânge asupra angajaților, am gestionat și gestionăm cu succes experiențele neprevăzute, analizând aria de stakeholders vizați și minimizând efectele.

Management evenimente

Avem experiența necesară pentru a organiza cu succes evenimente de presă, interne sau dedicate partenerilor de business, atât în format fizic, cu public, cât și exclusiv online și hibrid.

Marketing și Comunicare sportivă

Aplicăm toata experiența acumulată în comunicarea corportivă și în presă pentru a aduce practicile de succes și exemplele de impact din ambele lumi în zona sportului, a evenimentelor sportive, a competițiilor individuale și de echipă, precum și în beneficiul sportivilor.

Media Relations

Avem expertiza și conexiunile necesare în media tradițională și în aria de Social Media Influencers pentru a ne asigura ca mesajul colaboratorilor noștri ajunge corect și complet la publicul țintă. Putem acționa ca o interfață eficientă intre orice persoană sau entitate juridică și mass-media, preluând atributiile unui departament PR in-house, fără costurile de personal implicate de acesta.

Planificare strategică

Gestionăm zi de zi comunicarea real-time, însă procesul nu este complet fără a defini strategia pe termen mediu și lung în comunicare. Suntem pregătiți să înțelegem viziunea, planurile și valorile unei companii și să le transpunem într-o strategie eficientă de comunicare multi-canal, adăugând valoare proceselor.

Public speaking

Pregătim potențialii vorbitori pentru experiența transmiterii mesajelor către public. Lucrăm pentru discursurile memorabile în fața unui auditoriu, fie că suntem intr-o sală plină, fie că emitem un mesaj live către o audiență online. Pregătim fiecare detaliu.

Social Media Management

Gestionăm prezența în Social Media, imaginea online, conținutul și suportul acordat publicului prezent în rețelele sociale. Facilităm interacțiunile cu oamenii care influențează Social Media. Ducem mesajul corect către toate publicurile, în toate canalele Social Media, și avem grijă de reputația online.

Training media

Pregătim orice potențial vorbitor sau grup de vorbitori pentru interacțiunile cu presa. Suntem atenți la imagine, discurs, limbaj verbal și non-verbal și, mai mult decat atât, la informațiile transmise. Analizăm potențialele mesaje, cum se pot reflecta în presă și care pot fi efectele acestora.